Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
DE VLAAMSE ARDENNEN:
een veelzijdig landschap!
DE VLAAMSE ARDENNEN:
een veelzijdig landschap!

Ondanks de vele landschappelijke troeven is de Vlaamse Ardennen bij de recreant en toerist weinig gekend. Dat komt de rust en gezelligheid van het landschap ten goede, maar onbekend maakt ook onbemind. Daarom is een project gestart dat de belevingswaarde van het landschap versterkt. Het wil de elementen die het landschap vormen, zichtbaarder en belevingsvoller maken. Dat gebeurt door de installatie van diverse voorzieningen die de gebiedsbezoeker langsheen de talrijke natuurlijke en landschappelijke bezienswaardigheden (be)geleiden.
 
Op deze website kan jij actief deelnemen aan en participeren in dit project. Dat kan door ons je favoriete landschapsplekken door te geven, je eigen creatieve idee te bezorgen,  je ervaringen met de nieuwe belevingselementen met ons delen of zelf met een plan aan de slag te gaan.

Volg ons op onze Facebookpagina’s: Landschapsbeleving  en Vlaamse Ardennen in Beeld .
Je vindt er de leukste tips & plekjes van onze streek.

PARTNERS & PARTICIPANTEN

Het project 'Landschapsbeleving' is een initiatief van:

regionaal-landschap-vlaamse-ardennen.jpgnatuurpunt-vlaamse-ardennen-plus.jpgtoerisme vlaamse ardennen.jpg

Het project kwam tot stand met de financiële steun van Leader, een Europees subsidiëringsprogramma voor plattelandsontwikkeling. 

europees-landbouwfonds-voor-landschapsontwikkeling.jpgprovincie-oost-vlaanderen.jpgLeader -vlaanderen-2015-2020-apart-logo.jpg